Rondleidingen op onze Forten in het najaar.

Direct vanaf de herstart van onze rondleidingen op zondag 13 juni jl hebben we weer heel veel bezoekers mogen ontvangen. De reserveringen vóóraf waren vaak zodanig dat het maximale aantal van 16 bezoekers al ruim vóór de bezoekdatum waren bereikt. Aan gebrek aan belangstelling dus zeker niet te klagen.

Nu de vakanties ten einde lopen en de scholen weer gaan beginnen, is er nog volop gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze Forten en u te laten verassen door de schoonheid van de gebouwen. Tot begin september kan dat nog met een bezoek ook aan de voormalige geschutstoren. Daarna gaan er beperkingen gelden vanwege het gebruik van bepaalde gebouwen door vleermuizen in het najaar en de winter. Dat geldt met name voor de voormalige geschutstoren op beide Forten. Ondanks deze dan gelende beperking blijft er overigens nog zeer veel te genieten. Continu werken onze vrijwilligers op Fort Everdingen aan het verfraaien van bijzondere onderdelen van gebouwen, terwijl op Fort Honswijk de restauratie verrassende resultaten oplevert.   

De website staat open voor het maken van een reservering. Naast de rondleidingen valt er op en rond de forten nog veel meer te zien, te beleven en te genieten. Kijk daarvoor rustig verder op onze website.  

Als gidsen staan wij er elke zondag klaar om u te ontvangen, want ‘verhalen’ over de Forten zijn er in overvloed! 

One thought on “Rondleidingen op onze Forten in het najaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *