De Stichting Honswijk-Everdingen zoekt enthousiaste vrijwilligers

De Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam zijn sinds medio 2021 één UNESCO Werelderfgoed onder de naam de Hollandse Waterlinies. Vanaf dat moment dat de Hollandse Waterlinie ook deze werelderfgoed-status heeft gekregen is de belangstelling ook voor onze Forten Honswijk en Everdingen sterk toegenomen. Als vrijwilligersorganisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen in ons werk.

De vrijwilligersorganisatie Stichting Honswijk-Everdingen (SHE) bestaat uit meer dan 40 vrijwilligers, die allemaal een bepaalde bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van de Stichting. Het geven van rondleidingen door de monumentale gebouwen van de Forten en het daarbij vertellen van verhalen over de historie van de Forten is een belangrijk onderdeel van ons werk. Maar er zijn ook meerdere werkgroepen van waaruit bijdragen worden geleverd aan het onderhoud en het in standhouden van deze prachtige locaties of van waaruit onderzoek wordt gedaan naar gebeurtenissen in het verleden. Veel informatie hierover is te vinden op deze website.

Ben jij geïnteresseerd in ons werk en zou jij ook graag rondleidingen willen gaan verzorgen, dan kun je dit kenbaar maken door een berichtje achter te laten op onze website. Met name voor Fort Everdingen zijn wij op zoek naar een versterking van ons team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *